• +30 6932 700021
  • Φιλίππου 75, 54635 Θεσσαλονίκη

Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι

Featured Video Play Icon
  • Project Details
  • From:
  • To:
Share:

Ο μυθικός υπερ-ήρωας Ηρακλής αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και τα μεγαλύτερα brand names του κόσμου. Η Ελληνική Μυθολογία αποτέλεσε παγκοσμίως, πηγή έμπνευσης για εκατοντάδες συγγραφείς και ιστορικούς, για καλλιτεχνικά αριστουργήματα καθώς και για δεκάδες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Αυτά τα δύο συνδυάζονται στο πρωτότυπο και διαδραστικό, μυθολογικό, θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι».

Είναι ένας πολυθεματικός χώρος με στοιχεία μοναδικότητας και σύνθεση όλων των στοιχείων και των πληροφοριών για τον Ηρακλή, με επιπλέον πρωτότυπες ιδέες που αναδεικνύουν ολόκληρο το φάσμα των μηνυμάτων, των μύθων και των άθλων του, καθώς και της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

Η ξενάγηση στο μυθολογικό θεματικό πάρκο αποτελεί μια αξέχαστη διαδραστική, συνεκτική εμπειρία, έναν σύντομο “περίπατο” στο παρελθόν. Τα μηχανοκίνητα, τρισδιάστατα, υπερμεγέθη ομοιώματα των θηρίων που νίκησε ο Ηρακλής μεταμορφώνουν τον χώρο σε σκηνικό της αρχαίας ελληνικής εποχής. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες γνωρίζουν και «βλέπουν» τον μυθικό ήρωα και τους άθλους του, όπως ποτέ μέχρι σήμερα στα σχολικά βιβλία, τα παραμύθια, τα κινούμενα σχέδια, τις ταινίες και τα κόμικς.

Το θεματικό πάρκο έχει την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και τα εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη έκανε η υπουργός τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

All Rights Reserved Dream-workers.gr.