• +30 6932 700021
  • Φιλίππου 75, 54635 Θεσσαλονίκη

Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά (Θεσσαλονίκη / Αθήνα)

Featured Video Play Icon
  • Project Details
  • From: 03/11/2017
  • To: 03/02/2018
  • Place:Θεσσαλονίκη & Αθήνα
  • Contact:(+30) 2310 291 270
  • Website:Visit Website
  • Design:Dream Workers
  • Production:
Share:

Ο Ευγένιος Τριβιζάς, από το «Νησί των Πυροτεχνημάτων» στους “Μυστικούς Κόσμους”, στο πιο συναρπαστικό, μεγαλειώδες και παραμυθένιο, θεματικό πάρκο!

Ο Ευγένιος Τριβιζάς, από το «Νησί των Πυροτεχνημάτων» στους «Μυστικούς Κόσμους», το πιο συναρπαστικό, μεγαλειώδες και παραμυθένιο, θεματικό πάρκο!

Σε μια μοναδική συνεργασία με τον κοσμαγάπητο ποιητή παραμυθιών Ευγένιο Τριβιζά, η ΔΕΘ-Helexpo, δημιούργησε ένα θεματικό πάρκο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα δημοφιλέστερα παραμύθια και τους γνωστότερους ήρωες του διεθνώς καταξιωμένου, μεγάλου Έλληνα δημιουργού.

Με υψηλά εκπαιδευτικά στάνταρντς και έντονα διαδραστικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», ταξίδεψαν τους επισκέπτες στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας και του παραμυθιού.

Οι λάτρεις των ιστοριών τού βραβευμένου συγγραφέα, ανεξαρτήτως ηλικίας, ανεβαίνοντας στη «Φτερωτή Σαΐτα», το τρένο, γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού» και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, τον Σωτήρη το καρπούζι, τον Αιμίλιο το μήλο και άλλους ονομαστούς ήρωες των αγαπημένων παραμυθιών, απόλαυσαν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, άκουσαν συναρπαστικές ιστορίες, έλυσαν αξεδιάλυτα μυστήρια αψηφώντας τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που έστηνε σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο, κακό γουρούνι.

Γιατί όπως λέει ο διάσημος συγγραφέας…

Καλοί μου φίλοι,
Ο γνωστότερος τρόπος για να έρθετε στο Νησί των Πυροτεχνημάτων είναι να ναυαγήσετε στον Ωκεανό των Παφλασμών και να πιαστείτε από μια σανιδά με ρόζους στο σχήμα καρδιάς. Οι ρόζοι πρέπει να είναι τόσοι ακριβώς όσοι και οι γλάροι που είδατε την τελευταία μέρα του ταξιδιού. Όσο για τη σανίδα, πρέπει να προέρχεται ή από κερασιά που στα κλαδιά της είχαν κελαηδήσει αηδόνια την Άνοιξη ή από βυσσινιές που στην κουφάλα της είχαν κρυφτεί ροζ σκίουροι το ηλιοβασίλεμα.
Αν δεν είναι όμως εύκολο να ναυαγήσετε και να πιαστείτε από τέτοια σανίδα υπάρχει τώρα και ένας ακόμα τρόπος, μια μοναδική ευκαιρία για να συναντήσετε τη Λιλή, την παρδαλή λεοπάρδαλη, τον Πουκιπόν τον άσπρο ελέφαντα, και όλη την παρέα.
Σας περιμένουν όλοι στο θεματικό πάρκο «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά».
Ευγένιος

To συναρπαστικό, θεματικό πάρκο λειτούργησε αρχικά στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, από τις 24 Οκτωβρίου 2016 μέχρι τις 2 Μαρτίου 2017. Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε στη συμπρωτεύουσα έκανε επιτακτική τη μεταφορά του και στην Αθήνα. Από τις 3 Νοεμβρίου 2017 μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2018, οι επισκέπτες στο Helexpo-Maroussi, έζησαν το μοναδικό και αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού και πήραν μέρος στις πιο φανταστικές ιστορίες καθώς τα πιο αγαπημένα παραμύθια ζωντάνευαν σε μια μαγική περιήγηση.

All Rights Reserved Dream-workers.gr.