• +30 6932 700021
  • Φιλίππου 75, 54635 Θεσσαλονίκη

Βίκυ Βουρνιά

Creative Manager

Βίκυ Βουρνιά

Τη στιγμή που "τραβάω" την πρώτη γραμμή στο σχέδιο... το όνειρό μας ξεκινάει!

Είναι απερίγραπτο συναίσθημα να βλέπεις εκείνο που οραματίστηκες, σχεδίασες και δούλεψες να υλοποιείται, να γίνεται πραγματικότητα. Το μυστικό; Μια ομάδα με κοινό όραμα και μεράκι.

Background

Η Βίκυ Βουρνιά γεννήθηκε στη Δράμα και μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στη γενέτειρά της και τη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και δημοσιογραφία, έχει κάνει πολλά σεμινάρια και ειδική εκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον σχεδιασμό μεγάλων θεματικών πάρκων και στη διαχείριση κοινού, όπως επίσης και στον εναλλακτικό τουρισμό και την οικογενειακή ψυχαγωγία και βρίσκεται στον χώρο της διοργάνωσης μεγάλων θεματικών πάρκων και εκδηλώσεων για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ξεκίνησε το 2004 το πρώτο Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα, την Ονειρούπολη Δράμας (με κορυφαία επισκεψιμότητα 800.000 επισκέπτες σε 40 μέρες) και 5 χρόνια μετά τον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα (κορυφαία επισκεψιμότητα περισσότεροι από 1.000.000 επισκέπτες σε 40 μέρες).

Σήμερα είναι υπεύθυνη σχεδιασμού και διαχείρισης κοινού θεματικών πάρκων και μεγάλων εκδηλώσεων στην εταιρία Dream-Workers , μια εταιρία που έχει δημιουργήσει τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα (Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σύνολο 600.000 εισιτηρίων σε 18 μήνες, Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά με 150.000 εισιτήρια σε 3 μήνες στη Θεσσαλονίκη, Εφευρέσεις και Μουσικά Όργανα Αρχαίων Ελλήνων με 220.000 επισκέπτες σε 3 μήνες στη Θεσσαλονίκη κλπ.).

Το Εργοστάσιο Σοκολάτας είναι το πρώτο θεματικό πάρκο της Ελλάδας που ξεκινά διεθνή καριέρα καθώς τον Νοέμβριου του 2017 θα ανοίξει τις πύλες του στη Ρώμη.

Η εταιρία Dream-Workers βραβεύτηκε ως η καλύτερη δημιουργική ομάδα στην Ελλάδα, στην πρώτη διοργάνωση του διαγωνισμού Event Awards.

All Rights Reserved Dream-workers.gr.