• +30 6932 700021
  • Φιλίππου 75, 54635 Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Συμεωνίδης

Υπεύθυνος οικονομικών & ανάπτυξης

Δημήτρης Συμεωνίδης

Τα έξυπνα σχέδια και ο μελετημένος προγραμματισμός, τελικά είναι και αυτοχρηματοδοτούμενα.

Τα έξυπνα σχέδια και ο μελετημένος προγραμματισμός, τελικά είναι και αυτοχρηματοδοτούμενα. Έτσι η αρχική ιδέα και το πρώτο σχέδιο γίνεται ένα κερδοφόρο έργο. Εμείς αισθανόμαστε πάντα περήφανοι που η αρχική ιδέα προσφέρει δουλειά, ψυχαγωγία και εκπαίδευση.

Background

Ο Δημήτρης Συμεωνίδης γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει οικονομικά, σκηνοθεσία κινηματογράφου και φωτογραφία. Σήμερα είναι υπεύθυνος οικονομικών και ανάπτυξης στην εταιρία Dream-Workers, μια εταιρία που έχει δημιουργήσει τα μεγαλύτερα θεματικά πάρκα στην Ελλάδα (Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με σύνολο 600.000 εισιτηρίων σε 18 μήνες, Μυστικοί Κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά με 150.000 εισιτήρια σε 3 μήνες στη Θεσσαλονίκη, Εφευρέσεις και Μουσικά Όργανα Αρχαίων Ελλήνων με 220.000 επισκέπτες σε 3 μήνες στη Θεσσαλονίκη κλπ).

Η εταιρία Dream-Workers βραβεύτηκε ως η καλύτερη δημιουργική ομάδα στην Ελλάδα, στην πρώτη διοργάνωση του διαγωνισμού Event Awards.

Έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία σε εμπορικές εκθέσεις, big events και φεστιβάλ όπως Cosmoestetica, Kid & Fun (το μεγαλύτερο εκθεσιακό φεστιβάλ για το παιδί στην Ελλάδα), Αστερόκοσμος Θεσσαλονίκης, μεγάλα συνέδρια κλπ. .

Έχει παρακολουθήσει πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια για τη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων και θεματικών πάρκων κυρίως στο εξωτερικό.

All Rights Reserved Dream-workers.gr.